Ljusa Tider på Bomässan i Mariestad

Cellera var nyligen med på Bomässan i Mariestad, en knutpunkt för innovation inom bostadsområdet, där vår utställning blev en central plats för samtal om solenergins möjligheter.
Beställ Fri Offert
Intresseanmälan är kostnadsfri och utan krav på beställning.
Med skicka bekräftar jag att jag läst Celleras integritetspolicy
Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Tack så mycket!

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.
Något gick fel när formuläret skickades, prova igen.
Published on
17 January 2022

Bomässan Mariestad


När höstens skuggor börjar lägga sig över Mariestad, kommer solen fortfarande att lysa starkt tack vare den energi och passion som vi på Cellera delade med besökarna på Bomässan denna helg.

Vi reste till Mariestad med en tydlig vision: att upplysa invånarna om solenergis potential och hur solcellsteknik kan forma vår gemensamma framtid. Vad vi inte väntade oss var den överväldigande respons och entusiasm från besökarna. Staden visade sig vara redo för en ljusare, grönare framtid.

Under mässan fick vi chansen att diskutera med både nuvarande och potentiella kunder. Många kom med intressanta frågor, från installation och underhåll till ekonomiska fördelar. Det var en ära att svara på era frågor och förse er med den information ni behövde.

Ett särskilt tack vill vi ge till arrangörerna av Bomässan som skapade en sådan välkomnande och inspirerande atmosfär. Vi känner oss verkligen hemma i Mariestad och är tacksamma för de relationer vi har knutit under denna helg.

Om du missade oss på mässan, oroa dig inte! Cellera är här för att guida dig genom varje steg i din solenergiresa. Vare sig du är nybörjare eller expert inom området, finns vi här för att stödja och upplysa.

Under mässan hade vi även nöjet att anordna en tävling, där besökarna kunde vinna 10 000kr i presentkort på Resia.

Framtiden ser verkligen ljus ut, och tillsammans med er, kommer vi på Cellera att fortsätta sträva efter en hållbar värld, en solcell i taget.

Fri offert

Cellera estimerar förbrukning, kostnad och igenkänning åt dig kostnadsfritt.

Hur mycket kommer din besparing att bli?

Fri offert

Vad Kostar Solceller?

Priset på solceller varierar beroende på flera faktorer, inklusive storleken på ditt system och kvaliteten på de solceller du väljer. Det kan kosta allt från 70 000 kr till 300 000 kr och uppåt. Kontakta oss här för en gratis konsultation och fri offert.

Hur Mycket Tjänar man på Solceller?

Hur mycket du tjänar på solceller beror på flera faktorer, inklusive storleken på ditt system, hur mycket el du använder, och priset på el. Med vår erfarenhet på Cellera ser vi att avkastning på investeringen tenderar att vara mellan 10-16% per år. Vill du veta hur mycket du kan tjäna på solceller? Få en gratis offert och fri konsultation här.

Hur Mycket Solceller Behöver Man?

Antalet solceller du behöver beror på flera faktorer, inklusive hur mycket el du använder, var du bor, och hur mycket solinstrålning ditt tak får. En genomsnittlig svensk villa använder cirka 14 000 kWh per år, och för att producera denna mängd el skulle du behöva en solcellsanläggning på cirka 15 kW, vilket motsvarar cirka 35 solpaneler. Intresserad av att installera solceller? Få en gratis offert och boka din konsultation här.

Hittade du inte svaret du letade efter? Kontakta vår support
Kunskapsbank
8 min read

Checkwatt: Förbättra din Effektivitet i Solenergi

Vårt samarbete med Checkwatt ger smartare solenergiövervakning och effektivare lösningar. Läs vidare i vår artikel för att se fördelarna med att investera i Checkwatt till din solcellsanläggning.
Läs mer

Varför är Cellera din Bästa Solcells-leverantör?

Upptäck hur Cellera är din bästa partner för solenergilösningar. Vi erbjuder skräddarsydda och hållbara lösningar som överträffar dina förväntningar och främjar en grönare framtid.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

5 Intressanta Fakta om Solenergi

Solenergin, med sina innovativa och engagerande lösningar, fortsätter att leverera och inspirera i vår växande miljömedvetenhet. Här kommer 5 intressanta fakta om solenergi.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Utforskning av Sollcellers Årliga Elproduktion

Upptäck kraften i solenergi! Lär dig hur solceller omvandlar solstrålar till el och utforska deras effektivitet och potential för en hållbar framtid.
Läs mer
Med "Acceptera" Godkänner du Celleras Sekretesspolicy.
Acceptera