Cellera & CheckWatt: energiökning genom samarbete

Cellera och CheckWatt samarbetar för att förbättra solenergianvändning, förenkla övervakning för panelägare och optimera energieffektivitet.
Beställ fri offert
Intresseanmälan är kostnadsfri och utan krav på beställning.
Vilken typ av prisuppgifter behöver du?
Med skicka bekräftar jag att jag läst Celleras integritetspolicy
Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Tack så mycket!

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.
Något gick fel när formuläret skickades, prova igen.
Published on
17 January 2022

Vi på Cellera är stolta över att kunna presentera vårt senaste samarbete med CheckWatt, en ledande aktör inom energiövervakning och optimering. Detta samarbete markerar början på en ny era av solenergilösningar som kommer att gynna er, våra värdefulla kunder.

Vilka är CheckWatt?

CheckWatt specialiserar sig på att erbjuda avancerade system för energiövervakning och optimering. Med hjälp av realtidsdata, avancerad analys och maskininlärningsalgoritmer hjälper CheckWatt användare att identifiera områden där energieffektiviteten kan förbättras. Deras omfattande övervakningsplattform ger solpanelägare möjlighet att följa sitt systems prestanda, upptäcka eventuella problem i tid och fatta informerade beslut om underhåll eller uppgraderingar.

Samverkan för Solenergieffektivitet

Genom att kombinera Celleras expertis inom skräddarsydda solenergilösningar med CheckWatts övervakningsförmåga, kan vi erbjuda en synergistisk lösning som maximerar energiproduktionen samtidigt som slöseri minimeras. Här är några av de fördelar ni kan förvänta er:

Ökad energieffektivitet: Med realtidsövervakning och avancerade analyser kan ni snabbt identifiera och optimera områden där energiförbrukningen kan förbättras.

Snabbare felsökning: Eventuella problem med solpanelerna kan snabbt identifieras och åtgärdas, vilket minimerar driftstopp och förlust av energiproduktion.

Ekonomiska besparingar: Genom att optimera energiproduktionen kan ni minska era elräkningar och maximera avkastningen på er investering.

Framtidsutsikter

Med detta samarbete ser vi fram emot att introducera fler innovativa lösningar för solcellsägare. Vårt gemensamma mål är att göra solenergi mer tillgängligt och kostnadseffektivt för alla, oavsett om du är en husägare som vill minska dina elräkningar eller ett företag som strävar efter att minska sitt koldioxidavtryck.

Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att erbjuda de bästa verktygen och resurserna för att ni ska lyckas på er solenergiresa. Tillsammans med CheckWatt strävar vi efter att göra solenergi mer tillgängligt, effektivt och kostnadseffektivt för alla.

Avslutning

Vi på Cellera är oerhört glada och inspirerade av vårt nyligen ingångna samarbete med CheckWatt. Detta samarbete representerar inte bara en sammanslagning av två väletablerade företag inom energisektorn, utan också en gemensam vision om att forma framtidens solenergilandskap. Vår passion för innovation och ständig förbättring har alltid varit kärnan i allt vi gör, och genom detta samarbete med CheckWatt känner vi att vi har tagit ett stort kliv framåt. Genom att kombinera Celleras expertis inom skräddarsydda solenergilösningar med CheckWatts avancerade teknik inom energiövervakning, är vi övertygade om att vi kommer att kunna erbjuda solcellsägare en oslagbar kombination av verktyg, resurser och kunskap.

Vår gemensamma resa mot en ljusare och mer hållbar framtid har bara börjat, och vi är ivriga att ta med er, våra värdefulla kunder, på denna spännande resa.

Fri offert

Cellera estimerar förbrukning, kostnad och igenkänning åt dig kostnadsfritt.

Hur mycket kommer din besparing att bli?

Fri offert

Hur mycket el producerar solceller på vintern?

Solceller producerar mindre el under vintermånaderna på grund av kortare dagar och lägre solinstrålning. Exakt hur mycket el som produceras varierar beroende på var du bor och vinkeln på ditt tak. I Sverige kan en solcellsanläggning producera cirka 10-20% av sin årliga produktion under vintermånaderna. Vill du veta hur mycket du kan spara under vintern? Kontakta gärna oss här.

Hur länge håller solceller?

Livslängden på solceller kan variera, men på Cellera erbjuder vi garantier på 25 år. Det betyder inte att solcellerna slutar fungera efter 25 år, utan att de kommer att producera en viss procent (ofta 80%) av sin ursprungliga effekt efter denna tid. Många solceller kan fortsätta att fungera effektivt i 30-40 år eller längre. Vill du veta mer om livslängden på solceller? Kontakta oss för en gratis konsultation här.

Hur mycket tjänar man på solceller?

Hur mycket du tjänar på solceller beror på flera faktorer, inklusive storleken på ditt system, hur mycket el du använder, och priset på el. Med vår erfarenhet på Cellera ser vi att avkastning på investeringen tenderar att vara mellan 10-16% per år. Vill du veta hur mycket du kan tjäna på solceller? Få en gratis offert och fri konsultation här.

Hittade du inte svaret du letade efter? Kontakta vår support
Kunskapsbank
8 min read

Solceller — framtidens hållbara energikälla

Solenergi, nyckeln till en hållbar framtid, reducerar utsläpp och formar energimarknaden genom innovation och ökad användning.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Dags att investera i solceller?

Investera i solceller inför våren för att optimera energianvändning och minska kostnader, samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Hantering av negativa elpriser med solceller

Negativa elpriser kan uppstå på elmarknaden, vilket är en situation som solcellsägare behöver hantera smart. Den här artikeln utforskar effektiva strategier för att navigera i dessa situationer.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Solpanelers livscykel: vad händer när de når sitt slutskede?

Den här artikeln utforskar vad som händer med solpaneler när de har tjänat ut sitt liv, från återvinning till framtida hållbarhetsinitiativ.
Läs mer
Med "Acceptera" Godkänner du Celleras Sekretesspolicy.
Acceptera