Cellera på Bomässan i Halmstad – Kom och Träffa oss!

Cellera deltar i Bomässan i Halmstad, 20-22 oktober, för att diskutera om solenergi och besvara dina frågor. Besök vår monter för info om våra produkter och tjänster. Välkommen!
Beställ Fri Offert
Intresseanmälan är kostnadsfri och utan krav på beställning.
Med skicka bekräftar jag att jag läst Celleras integritetspolicy
Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Tack så mycket!

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.
Något gick fel när formuläret skickades, prova igen.
Published on
17 January 2022

Vi på Cellera är glada att meddela att vi kommer att delta i Bomässan i Halmstad, 20-22 oktober.

Detta är en fantastisk möjlighet för oss att träffa dig ansikte mot ansikte och diskutera de senaste trenderna och innovationerna inom solenergibranschen.

Om du planerar att besöka mässan, se till att stanna vid vår monter. Vi ser fram emot att svara på alla dina frågor, diskutera dina solenergibehov och visa upp våra senaste produkter och tjänster. Oavsett om du redan är en stolt ägare av en Cellera-lösning eller bara nyfiken på att utforska möjligheterna med solenergi, är du varmt välkommen att besöka vår monter.

Bomässan i Halmstad är känt för att vara en samlingspunkt för branschexperter, leverantörer och konsumenter. Det är en utmärkt plats att nätverka, lära sig mer om hem- och byggbranschen och upptäcka de senaste trenderna. Och nu, med Cellera på plats, kan du också få en djupare inblick i solenergivärlden.


Så, om du har vägarna förbi Halmstad nästa vecka, kom och säg hej!

Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig på din resa med solenergi.

Varmt Välkommen!

Tid:

Fredag 12:00 - 18:00

Lördag 10:00 - 17:00

Söndag 10:00 - 17:00

Adress:

Halmstad Arena

Växjövägen 11

302 44 HALMSTAD

Entréavgift:

Pensionär: 80 kr

Vuxen: 110 kr

Barn under 13 år och i målsmans sällskap: fri entré

Notera: Kontantfri kassa. Betala med kort alternativt Swish i kassan.

Fri offert

Cellera estimerar förbrukning, kostnad och igenkänning åt dig kostnadsfritt.

Hur mycket kommer din besparing att bli?

Fri offert

Vad Kostar Solceller?

Priset på solceller varierar beroende på flera faktorer, inklusive storleken på ditt system och kvaliteten på de solceller du väljer. Det kan kosta allt från 70 000 kr till 300 000 kr och uppåt. Kontakta oss här för en gratis konsultation och fri offert.

Hur Mycket Tjänar man på Solceller?

Hur mycket du tjänar på solceller beror på flera faktorer, inklusive storleken på ditt system, hur mycket el du använder, och priset på el. Med vår erfarenhet på Cellera ser vi att avkastning på investeringen tenderar att vara mellan 10-16% per år. Vill du veta hur mycket du kan tjäna på solceller? Få en gratis offert och fri konsultation här.

Hur Fungerar Solceller?

Solceller fungerar genom att omvandla solenergi till elektricitet. Detta sker genom en process som kallas för fotovoltaisk effekt. När solens strålar träffar solcellerna, absorberas ljuset av ett material i cellen (oftast kisel). Detta får elektronerna i materialet att röra på sig, vilket skapar en elektrisk ström. Läs gärna vidare om solcellers funktion här.

Hittade du inte svaret du letade efter? Kontakta vår support
Kunskapsbank
8 min read

Checkwatt: Förbättra din Effektivitet i Solenergi

Vårt samarbete med Checkwatt ger smartare solenergiövervakning och effektivare lösningar. Läs vidare i vår artikel för att se fördelarna med att investera i Checkwatt till din solcellsanläggning.
Läs mer

Varför är Cellera din Bästa Solcells-leverantör?

Upptäck hur Cellera är din bästa partner för solenergilösningar. Vi erbjuder skräddarsydda och hållbara lösningar som överträffar dina förväntningar och främjar en grönare framtid.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

5 Intressanta Fakta om Solenergi

Solenergin, med sina innovativa och engagerande lösningar, fortsätter att leverera och inspirera i vår växande miljömedvetenhet. Här kommer 5 intressanta fakta om solenergi.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Utforskning av Sollcellers Årliga Elproduktion

Upptäck kraften i solenergi! Lär dig hur solceller omvandlar solstrålar till el och utforska deras effektivitet och potential för en hållbar framtid.
Läs mer
Med "Acceptera" Godkänner du Celleras Sekretesspolicy.
Acceptera