Cellera strålar på Halmstad Bomässa

På Bomässan i Halmstad blev Celleras monter en strålande punkt för diskussioner om solenergins framtid.
Beställ Fri Offert
Intresseanmälan är kostnadsfri och utan krav på beställning.
Med skicka bekräftar jag att jag läst Celleras integritetspolicy
Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Tack så mycket!

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.
Något gick fel när formuläret skickades, prova igen.
Published on
17 January 2022

Halmstads Bomässa har länge varit en samlingspunkt för de mest innovativa idéerna inom bygg och bostad. Denna helg var inget undantag, trots att vädret kanske ville hävda motsatsen. Kyliga vindar och snabba skyar präglade den yttre atmosfären, men inne på mässgolvet fanns en värme och nyfikenhet som bara kan uppstå när likasinnade samlas för att diskutera framtiden.

Goda Framtidsutsikter på mässan

Medan stormvindarna blåste utanför, blev Celleras monter en säker hamn för många besökare. Många var redan bekanta med solenergis fördelar, men för andra blev detta deras första introduktion. Vårt engagerade team stod redo att svara på alla slags frågor, och intresset var överväldigande. Diskussioner om installationens enkelhet, solcellspanelernas livslängd och de ekonomiska besparingarna dominerade samtalet.

Vi kan inte avsluta utan att uttrycka vår djupa tacksamhet till Bomässans arrangörer. Det är genom sådana evenemang, och de relationer som knyts där, som vi kan fortsätta vår mission att belysa solenergins fördelar för en bredare publik.

Medan Bomässan i Halmstad nu ligger bakom oss, står solen högt uppe för Celleras fortsatta resa. Om du missade oss på mässan eller om din nyfikenhet nu är väckt, är du varmt välkommen att kontakta oss. Tillsammans kan vi utforska en ljusare, hållbar framtid.

Kontakta oss här och boka en kostnadsfri konsultation redan idag.

Fri offert

Cellera estimerar förbrukning, kostnad och igenkänning åt dig kostnadsfritt.

Hur mycket kommer din besparing att bli?

Fri offert

Vad Kostar Solceller?

Priset på solceller varierar beroende på flera faktorer, inklusive storleken på ditt system och kvaliteten på de solceller du väljer. Det kan kosta allt från 70 000 kr till 300 000 kr och uppåt. Kontakta oss här för en gratis konsultation och fri offert.

Hur går Installationen till?

Installationen av solceller från Cellera följer en noggrann och effektiv process. Först genomförs en platsbesiktning för att utvärdera takets lämplighet och bestämma den optimala placeringen av panelerna. Efter godkännande av offerten påbörjas installationsarbetet. Vårt team av certifierade installatörer ser till att panelerna monteras säkert och korrekt. När installationen är klar genomförs en slutkontroll och systemet kopplas upp för drift. Genom hela processen får du stöd och rådgivning från våra experter för att säkerställa en smidig och effektiv installation. Kontakta oss redan idag här för en kostnadsfri konsultation.

Hur Mycket Solceller Behöver Man?

Antalet solceller du behöver beror på flera faktorer, inklusive hur mycket el du använder, var du bor, och hur mycket solinstrålning ditt tak får. En genomsnittlig svensk villa använder cirka 14 000 kWh per år, och för att producera denna mängd el skulle du behöva en solcellsanläggning på cirka 15 kW, vilket motsvarar cirka 35 solpaneler. Intresserad av att installera solceller? Få en gratis offert och boka din konsultation här.

Hittade du inte svaret du letade efter? Kontakta vår support
Kunskapsbank
8 min read

Checkwatt: Förbättra din Effektivitet i Solenergi

Vårt samarbete med Checkwatt ger smartare solenergiövervakning och effektivare lösningar. Läs vidare i vår artikel för att se fördelarna med att investera i Checkwatt till din solcellsanläggning.
Läs mer

Varför är Cellera din Bästa Solcells-leverantör?

Upptäck hur Cellera är din bästa partner för solenergilösningar. Vi erbjuder skräddarsydda och hållbara lösningar som överträffar dina förväntningar och främjar en grönare framtid.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

5 Intressanta Fakta om Solenergi

Solenergin, med sina innovativa och engagerande lösningar, fortsätter att leverera och inspirera i vår växande miljömedvetenhet. Här kommer 5 intressanta fakta om solenergi.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Utforskning av Sollcellers Årliga Elproduktion

Upptäck kraften i solenergi! Lär dig hur solceller omvandlar solstrålar till el och utforska deras effektivitet och potential för en hållbar framtid.
Läs mer
Med "Acceptera" Godkänner du Celleras Sekretesspolicy.
Acceptera