Med "Acceptera" Godkänner du Celleras Sekretesspolicy.
Acceptera

Tjäna mer med Checkwatt

Med Checkwatt blir varje kilowatt du sparar inte bara en seger för miljön, utan även en fördelaktig ekonomisk besparing för dig och ditt företag. Låt oss ta en närmare titt på hur Checkwatt kan transformera ditt sätt att hantera energi till något som är både lönsamt och miljövänligt.

Beställ fri offert
Intresseanmälan är kostnadsfri och utan krav på beställning.
Vilken typ av prisuppgifter behöver du?
Med skicka bekräftar jag att jag läst Celleras integritetspolicy
Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Tack så mycket!

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.
Något gick fel när formuläret skickades, prova igen.

Tjäna med Checkwatt genom att hjälpa balansera elnätet

Se din direkta inverkan i realtid. Vår interaktiva graf visar hur din energianvändning och -produktion bidrar till att balansera elnätet. Varje punkt på grafen representerar ett steg mot en mer hållbar och kostnadseffektiv energiförvaltning, vilket inte bara gynnar miljön utan även din plånbok.

Maximerad energiutnyttjande och ekonomisk vinning

Upptäck hur CheckWatt öppnar dörren för ekonomisk intjäning genom att effektivt balansera ditt energibeteende med elnätets behov, vilket ger direkta ekonomiska fördelar.

Tjäna mer med Checkwatt.
Kontakta oss för rådgivning och få en kostnadsfri offert.

Hur fungerar Checkwatt?

Se hur Checkwatt hjälper dig att maximera dina besparingar och inkomster genom att
effektivisera och smart hantera din energiförbrukning och produktion.

Elnätsbalansering med batteri

Ditt batterisystem ansluts till CheckWatt och används för att balansera elnätet. När elnätet behöver mer energi, levererar ditt batteri ström till nätet, och när det finns överskott av energi, laddas det upp. Denna balansering är viktig för elnätets stabilitet och du tjänar pengar genom att tillhandahålla denna tjänst.

Currently - Frekvensreglering

Genom att ansluta ditt batteri till CheckWatts Currently-tjänst, blir ditt batteri en del av en större pool av energiresurser. Detta system används för att finjustera frekvensen i elnätet genom att snabbt öka eller minska energileveransen. Detta är kritiskt för att hålla elnätet stabilt och effektivt, och du får betalt för att bidra till denna viktiga funktion.

Checkwatt

Ersättning för elnätsstöd

Genom att delta i CheckWatts Currently-tjänst, blir ditt batteri en aktiv del i att stötta och stabilisera elnätet. Baserat på hur mycket energi och stöd ditt system bidrar med, får du en monetär ersättning. Denna ersättning varierar beroende på aktuella marknadspriser och ditt batteris kapacitet.

Fri offert

Är du intresserad av solenergi men osäker på var du ska börja?

Kontakta oss på Cellera för en kostnadsfri konsultation och fri offert. Våra experter kommer att analysera dina unika behov, svara på dina frågor och hjälpa dig att förstå de bästa lösningarna för ditt hem eller företag.

Ingen förpliktelse, bara ärlig och professionell rådgivning. Börja din resa mot förnybar energi med oss idag.

Med skicka bekräftar jag att jag läst Celleras integritetspolicy
Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Tack så mycket!

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.
Något gick fel när formuläret skickades, prova igen.

Vanliga frågor

Snabba svar på dina solenergifrågor

Vad är CheckWatt?

CheckWatt är ett företag som möjliggör ett 100% förnybart energisystem genom mätning, analys, visualisering och styrning. Företaget erbjuder smarta lösningar för energilagring och -hantering, särskilt relevant med tanke på den växande marknaden för privata solinstallationer och elbilar​.

Hur fungerar CheckWatts energihanteringssystem (EMS)?

EMS är en tjänst för smart styrning av energirelaterad data, särskilt användbar för hybridväxelriktare och laddare för elbilar. Det minimerar energikostnader lokalt och utför frekvensreglering för Svenska Kraftnät, vilket genererar intäkter för ägaren.

Hur kan jag tjäna pengar genom att använda CheckWatt?

Användare kan tjäna ekonomiskt genom deltagande i marknaden för stödtjänster till elnätet, en marknad som förväntas växa avsevärt. Genom att smart hantera energianvändning och lagring kan användare undvika onödiga framtida kostnader och tjäna intäkter, särskilt med lösningar som EMS som stödjer frekvensreglering och lokal energihantering.

Varför är elbilar en tillgång i CheckWatts system?

Elbilar förändrar energisystemet och betraktas mer som en tillgång än en börda. Deras laddning kan anpassas till elnätets behov, vilket mjukar upp toppar genom att utnyttja lediga tider. Denna flexibilitet, i kombination med CheckWatts smarta energihanteringslösningar, kan erbjuda betydande fördelar och effektivitet.

Hittade du inte svaret du letade efter? Kontakta vår support
Kunskapsbank
8 min read

Solceller — framtidens hållbara energikälla

Solenergi, nyckeln till en hållbar framtid, reducerar utsläpp och formar energimarknaden genom innovation och ökad användning.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Dags att investera i solceller?

Investera i solceller inför våren för att optimera energianvändning och minska kostnader, samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Hantering av negativa elpriser med solceller

Negativa elpriser kan uppstå på elmarknaden, vilket är en situation som solcellsägare behöver hantera smart. Den här artikeln utforskar effektiva strategier för att navigera i dessa situationer.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Solpanelers livscykel: vad händer när de når sitt slutskede?

Den här artikeln utforskar vad som händer med solpaneler när de har tjänat ut sitt liv, från återvinning till framtida hållbarhetsinitiativ.
Läs mer

Gör skillnad idag

Påbörja din resa mot förnybar energi

Cellera | Din partner i solenergi med fokus på kundnöjdhet och kvalité.

Kontakta oss idag för en gratis konsultation och upptäck kraften i solenergi.