Kunskapsbank

Utforska de senaste insikterna och trenderna inom solenergi och hållbarhet.
Kunskapsbank
8 min read

Checkwatt: Förbättra din Effektivitet i Solenergi

Vårt samarbete med Checkwatt ger smartare solenergiövervakning och effektivare lösningar. Läs vidare i vår artikel för att se fördelarna med att investera i Checkwatt till din solcellsanläggning.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

5 Intressanta Fakta om Solenergi

Solenergin, med sina innovativa och engagerande lösningar, fortsätter att leverera och inspirera i vår växande miljömedvetenhet. Här kommer 5 intressanta fakta om solenergi.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Solceller för Framtidens Bostadsrätts-föreningar (BRF)

BRF:er vänder sig till solenergi för hållbarhet och minskade energikostnader, vilket gynnar miljön och ekonomin. Läs vidare för att lära dig mer.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Utforskning av Sollcellers Årliga Elproduktion

Upptäck kraften i solenergi! Lär dig hur solceller omvandlar solstrålar till el och utforska deras effektivitet och potential för en hållbar framtid.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Hur Fungerar Solceller på Vintern?

Utforska hur solceller står emot vinterns utmaningar och fortsätter leverera energi.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Vilka Bidrag Gäller för Solceller 2023?

Utforska de senaste bidragen och stipendierna för solceller 2023. Lär dig om solcellsteknikens utveckling, dess funktioner och dra nytta av olika stöd för förnybar energiinvesteringar.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Hur Länge Håller Dina Solceller?

Maximera solcellernas livslängd och effektivitet genom att förstå deras funktion, rengöra, inspektera regelbundet och använda energieffektiva apparater.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Så Här Fungerar Dina Solceller

Solceller, som omvandlar solens energi till elektricitet, finns i olika former och erbjuder miljövänlig energi och minskade kostnader, med pågående forskning för förbättringar.
Läs mer
Kunskapsbank
8 min read

Vilka Takmaterial är Lämpliga för Solcells-anläggningar?

Solceller på tak ökar i popularitet. Hållbara material som betong, tegel, metall och asfalt (om väl underhållna) är idealiska. Lär dig mer här.
Läs mer

Varför är Cellera din Bästa Solcells-leverantör?

Upptäck hur Cellera är din bästa partner för solenergilösningar. Vi erbjuder skräddarsydda och hållbara lösningar som överträffar dina förväntningar och främjar en grönare framtid.
Läs mer

Ljusa Tider på Bomässan i Mariestad

Cellera var nyligen med på Bomässan i Mariestad, en knutpunkt för innovation inom bostadsområdet, där vår utställning blev en central plats för samtal om solenergins möjligheter.
Läs mer

Seger i Finalen — Stort Grattis till Nils Andersson!

Vi på Cellera är oerhört stolta över att ha haft äran att stötta Nils Andersson, som nyligen triumferade i finalen av det europeiska rallymästerskapet i Buxtehude, Tyskland.
Läs mer

Cellera & CheckWatt: Energiökning genom Samarbete

Cellera och CheckWatt samarbetar för att förbättra solenergianvändning, förenkla övervakning för panelägare och optimera energieffektivitet.
Läs mer

Cellera på Bomässan i Halmstad – Kom och Träffa oss!

Cellera deltar i Bomässan i Halmstad, 20-22 oktober, för att diskutera om solenergi och besvara dina frågor. Besök vår monter för info om våra produkter och tjänster. Välkommen!
Läs mer

Cellera strålar på Halmstad Bomässa

På Bomässan i Halmstad blev Celleras monter en strålande punkt för diskussioner om solenergins framtid.
Läs mer
Med "Acceptera" Godkänner du Celleras Sekretesspolicy.
Acceptera