Solceller För Ditt Hem

Cellera är din partner för solenergi i Sverige. Med ett engagerat team och fokus på kvalitet och snabb service, förvandlar vi solens kraft till hållbar energi för både företag och privatpersoner.

Börja din resa mot en grönare framtid med oss idag.

Våra Solpaneler

Vi levererar toppkvalitativa solpaneler. Njut av solens förnybara energi år efter år.

Power

495 W

Estetik möter effektivitet

DMEGC 495W All Black kombinerar 495W effekt med en elegant "All Black" design, vilket gör den optimal för varje tak. Den är känd för sin långvariga pålitlighet och bidrar till en grönare planet. Trots sin höga kvalitet är den prisvärd, vilket gör den till ett smart val för alla som vill investera i solenergi.

Högpresterande: Med en effekt på 495W och en estetisk "All Black" design, kombinerar denna panel effektivitet med elegans.

Långvarig pålitlighet: Känd för sin hållbarhet, garanterar DMEGC en stabil energikälla i decennier.

Kostnadseffektiv: Trots avancerad teknik och design, erbjuds DMEGC 495W till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör solenergi tillgänglig för alla.

Specifikationer
DMECG all black cellera solceller

Design

430 W

Elegans i kraftfull prestanda

Tiger Neo N-type 430W All Black är en avancerad solcellspanel som kombinerar hög effekt med en sofistikerad "All Black" design. Denna panel är inte bara en skönhet att skåda, utan den är också byggd för att tåla extrema miljöförhållanden, vilket garanterar en lång livslängd och pålitlig prestanda.

Kraftfull Prestanda: Med en imponerande effekt på 430W är denna panel designad för att maximera energiutvinning.

Elegant Design: Den sofistikerade "All Black" estetiken ger en modern och stilren touch till varje installation.

Hållbar & Miljövänlig: Tiger Neo N-type är utrustad med SMBB-teknologi och PID-resistens, vilket garanterar en robust och hållbar konstruktion. Den är certifierad för att tåla vindbelastning (4000 Pascal) och snöbelastning (6000 Pascal).

Teknologiskt Avancerad: Med Hot 2.0-teknologi och en linjär prestandagaranti som sträcker sig över 25 år, är denna panel ett smart val för dem som söker det bästa inom solenergiteknik.

Specifikationer
Jinko all black cellera solceller

Ekonomi

435 W

Teknik möter effektivitet

DMEGC 435W erbjuder inte bara hög effektivitet, särskilt under svåra förhållanden, utan också en pålitlig och säker investering.

Högpresterande: Med en imponerande effekt på 435W levererar denna panel pålitlig energi varje dag.

Ansvarstagande inom Miljö, Socialt och Styrning (ESG): DMEGC tar sitt ansvar. Produktionen är certifierad enligt SA 8000 (ILO-standarder).

Byggd för att hålla: Med över 40 års tillverkningserfarenhet och kvalitetstester som överstiger IEC-standarden, garanterar DMEGC 435W pålitliga moduler och en säker investering.

Specifikationer
DMEGC 435 w cellera solcelelr
Cellera höga el kostnader

Höga El Kostnader?

Inte Längre!

Uppskattad årlig intjäning:

23 163 kr

Kalkylen utgår från en installation med 28 paneler om totalt 13,72 kW uppdelade på tak i väst, öst och sydläge.

Fri Offert

Är du intresserad av solenergi men osäker på var du ska börja?

Kontakta oss på Cellera idag för en kostnadsfri konsultation och fri offert. Våra experter kommer att analysera dina unika behov, svara på dina frågor och hjälpa dig att förstå de bästa lösningarna för ditt hem eller företag.

Ingen förpliktelse, bara ärlig och professionell rådgivning. Börja din resa mot förnybar energi med oss idag.

Med skicka bekräftar jag att jag läst Celleras integritetspolicy
Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Tack så mycket!

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.
Något gick fel när formuläret skickades, prova igen.
Spara med grannarna

Samarbeta med Dina Grannar och Spara Mer

Vilket hus överträffar ett med solceller? Naturligtvis, många hus med solceller. Anpassa varje hus individuellt eller gå för en enhetlig stil i hela området.

Oavsett ditt val kommer ni att spara tid, pengar och minska koldioxidutsläpp genom att installera tillsammans istället för separat.

Bonusen? En stärkt gemenskap!
Dashboard mockup

Vad är Nästa Steg?

01

Fri offert

Kontakta oss för gratis konsultation och få en fri offert efter dina behov.

02

Kundmöte

När ni känner er nöjda med erbjudandet planerar vi in för installationen.

03

Installation

Vårt effektiva team kommer och installerar solceller på 5-6 veckor.

04

Besiktning

För att garantera kundnöjdhet och kvalité genomförs en besiktning av installationen.

Cellera hoppande pilarCellera hoppande pilarCellera hoppande pilar

Vanliga Frågor

Snabba svar på dina solenergifrågor

Hur går Installationen till?

Installationen av solceller från Cellera följer en noggrann och effektiv process. Först genomförs en platsbesiktning för att utvärdera takets lämplighet och bestämma den optimala placeringen av panelerna. Efter godkännande av offerten påbörjas installationsarbetet. Vårt team av certifierade installatörer ser till att panelerna monteras säkert och korrekt. När installationen är klar genomförs en slutkontroll och systemet kopplas upp för drift. Genom hela processen får du stöd och rådgivning från våra experter för att säkerställa en smidig och effektiv installation. Kontakta oss redan idag här för en kostnadsfri konsultation.

Kan jag få Bidrag för Solceller?

Ja, det finns ett statligt solcellsstöd som erbjuds till de som vill investera i solcellsanläggningar. Detta bidrag täcker en viss procent av de totala installationskostnaderna. För att kvalificera dig för stödet måste du uppfylla vissa kriterier, och det är viktigt att ansöka om bidraget innan du påbörjar installationen. Om du har frågor gällande stödet kan du kontakta oss här för mer information.

Hur Fungerar Solceller med Batteri?

Solceller med batteri bidrar till att lagra din elproduktion och sänka dina elkostnader kontinuerligt genom att omvandla solenergi till elektricitet. Överskottet från solcellerna lagras i batteriet, som samverkar med din växelriktare och din solcellsanläggning för att säkerställa en konstant elförsörjning, oavsett väderförhållanden. Kontakta oss här för ytterligare information och boka en gratis konsultation redan idag.

Vad Kostar Solceller?

Priset på solceller varierar beroende på flera faktorer, inklusive storleken på ditt system och kvaliteten på de solceller du väljer. Det kan kosta allt från 70 000 kr till 300 000 kr och uppåt. Kontakta oss här för en gratis konsultation och fri offert.

Hittade du inte svaret du letade efter? Kontakta vår support

Gör skillnad idag

Påbörja Din Resa Mot Förnybar Energi

Cellera | Din partner i solenergi med fokus på kundnöjdhet och kvalité.

Kontakta oss idag för en gratis konsultation och upptäck kraften i solenergi.

Med "Acceptera" Godkänner du Celleras Sekretesspolicy.
Acceptera